Når Poloen nå står ferdig så var det på tide med et nytt prosjekt, og ute på tomta hadde vi stående noen biler så det var bare å velge og vrake her 🙂 Jeep Grand Cherokee var på 90 tallet noe av det råeste man kunne eie, bilene er bygget solide som fjell, og med en fremkommelighet som ikke er slått av mange den dag i dag, derfor er disse bilene yndet av mange som kjører Offroad. Høy bakkeklaring, relativ kort akselavstand og lav serie gjør denne meget god i terreng. Bilene er godt utstyrt og gir en meget god kjørekomfort også langs landeveien.
Bilen vi har er en 2,5 Turbodiesel men manuell gir, Karrosserimessig i relativ grei stand, den har noen kanaler som er rustet opp, noe som er helt normalt, men ellers er Gulv, ramme konstruksjon og karosseri uten større skader eller rustangrep, Motor og gir er velfungerende ingen vann eller oljeforbruk, heller ingen lekkasjer eller oljesvetting.

Bilen skal i første omgang plukkes helt ned, så får vi se hva vi finner underveis 🙂