For de som ikke vet hva dette er så er dette fjerning av rust ved bruk av strøm, Vi bruker da en plastbalje som rommer delene du skal behandle, på hver side legger man ned Anoder av rent stå i midt tilfelle de gamle bremseskivene til poloen, man legger deretter en ledning fra plussen på en helt vanlig 12 volts batterilader og frem til anodene, delene som skal avrustes legger min midt i balja, må ikke komme i kontakt med anoder, det kobles på en ledning fra deler og frem til minus på laderen. Deretter fylles balja med vann, viktig at vannet dekker delene så langt de skal avrustes, en kopp med salt og en dæsj med eddik oppi vannet og du er klar. (Noen bruker også vaskepulver) Kople laderen til strøm å la det stå over natten.

Synet som møter deg neste morgen er dette.. 🙂 ser ikke videre fint ut, men det du ser på toppen av vannet er rusten som har sluppet taket. i mitt bad ligger her hjulspindler, bremsecalippere og noen smådeler